آیا خسارات دو معامله گریبانگیر شخص ثالث هم میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۹ #96422809

با سلام
بنده از یه فروشنده طبقه دوم یه آپارتمانی رو که سندش اماده نبود خریدم برای مابقی ثمن معامه چک دادم و تو مبایعه نامه شرط گذاشتیم که چک از بابت تنظیم سند میباشد سپس فروشنده چک مرا به شخص ثالث منتقل میکند در وقت مقرر بدون اینکه فروشنده بهم سند بزنه شخص ثالث میره و به چکم برگشت میزنه بعد دو سال شخص ثالث رفته از بنده و فروشنده شکایت کرده بدین صورت که شخص ثالث مدعی است که قبل از بنده آپارتمان رو از همین فروشنده خریده سپس بعد از گذشت ۳ ماه از معامله من و فروشنده همین ملک رو دوباره به فروشنده فروخته و چون فروشنده از بابت خرید همین ملک از شخص ثالث چک مرا به ایشان داده اند و چک بنده نیز به علت عدم تنظیم سند و شرطی که با فروشنده گذاشته بودیم پولش را نداده و چک توسط شخص ثالث برگشت زده میشود و شخص ثالث ادعای فسخ معامله ایکه بین خودش و فروشنده بوده میکند و از ایشان ملکشان را که من هم اکنون در انجا سکونت دارن میکنه و از بنده به عنوان متصرف و از فروشنده به عنوان تصرف عدوانی شکایت کرده و از دادگاه ملکی که بنده در انجا دو سال هستش سکونت دارم خواسته سوال بنده اینه من ملک رو از شخص ثالث نگرفتم ثالثا احتمال میدم با توجه به گران شدن ملک فروشنده با شخص ثالث تبانی کرده اند بنده باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز ازآنجاکه درقراردادتان ذکرشده است که چک بابت سنداست این امر دردادگاه بنفع شمامی باشد ولطفا جهت راهنمایی بیشتر چون نیاز به اخذتوضیحات بیشتری می باشد بااینجانب تماس حاصل فرمایید