چطور میتونم حضانت فرزندان پسرم را که فوت کرده را بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۸ #96256747

سلام پسر من فوت کرده و حالا فرزندان پیش مادرشان هستن یک دختر هفده ساله و یک پسر هشت ساله حالا من می‌خوام حضانت اینها رو که پدربزرگ پدریشون هستم بگیرم چطور میتونم این کار رو انجام بدم ؟؟؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در خصوص فرزندی که به سن قانونی رسیده نمیتوان اقدام نمود. لیکن در خصوص فرزند دیگر با اثبات عدم صلاحیت مادرر میتوانید از طریق دادگاه اقدام نمایید.

حضانت با وجود والدین حق و تکلیف ایشات خواهد بود مگر عدم صلاحیت مادر اثبات شود، لازم بع دکر است دختر خارج از سن حضانت است.

فرزنددختربه سن بلوغ رسیده خودشان انتخاب میکنندکجازندگی کننددرموردپسرمیتوانیدازدادگاه اقدام نماید

با درود برای این کار باید عدم صلاحیت ایشان را اثبات کنید

باسلام واحترام برای فرزند ۱۷ ساله که ایشان خود می توانند انتخاب کنند با چه کسی زندگی کنند و پسر ۸ ساله نیز حضانت قانونا تا ۱۵ سالگی با مادر است و بعد از آن می تواند انتخاب کند مگربتوانید عدم صلاحیت مادر را اثبات کنید که سلب حضانت شوند

باید در ابتدا اثبات کنید مادر فاقد صلاحیت لازم جهت حضانت است چون الویت در حضانت با مادر است.

طبق قانون حضانت فرزندان بعداز فوت پدر با مادر می باشد مگر اینکه شما با اثبات عدم صلاحیت ایشان از مادرسلب حضانت نمایید.