مجازات نگهداری 35 گرم شیشه و 5 گرم حشیش چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸,۰۹۶ #9625

سلام از یکی از آشنایان من 35 گرم شیشه و 5 گرم حشیش و 15 عدد پایپ گرفته اند می خواستم بدون مجازاتش چی است و ضمن اینکه برای گرفتن وکیل بنده را راهنمایی کنید چون هر جا رفتیم طلب مبالغ سنگینی می کنند آیا با پول خرج کردن می شود مجازات را کاهش داد ؟ آیا اگر مجرم سابقه نداشته باشد تخفیف در مجازت شامل حالش می شود یا نه؟ لطفا در مورد گذاشتن سند و وثیقه راهنمایی کنید ؟ لطفا حقوق یک وکیل خوب دادگستری با تخصص مواد مخدر را به بنده اطلاع دهید تا مورد سود جویی قرار نگیرم .
یک درخواستم داشتم لطفا دسته مواد مخدر را به لیست دسته بندی سایت خوبتون اضافه کند
خدانگهدار

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل اینکه مجازات ماده ی مخدر شیشه همانند ماده ی مخدرهروئین میباشد لذا 35 گرم شیشه مجازات اعدام و مصادره اموال به استثنا هزینه تأمین زندگی متعارف برای خانواده محکوم را در پی خواهد داشت.هر‌گاه محرز شود مرتکب جرم برای بار اول مرتکب این جرم شده و موفق به توزیع یا فروش آن هم نشده در صورتی که میزان مواد بیش از یکصد گرم نباشد با جمع شروط مذکور یا عدم احراز قصد توزیع یا فروش در داخل کشوربا توجه به کیفیت و مسیر حمل، دادگاه به حبس ابد و مصادره اموال به استثنا هزینه تأمین زندگی متعارف برای خانواده محکوم، حکم خواهد داد.

5 گرم حشیش هم تا چهار میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق را در پی خواهد داشت.

جهت گرفتن وکیل با وکلای یاسا تماس بگیرید.02187132

موید باشید