در زمان رسیدگی به پرونده مهریه و نفقه، زوج خودروی خود را فروخته است، آیا با اعسار او موافقت خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۰ #96174187

من از راهور استعلام گرفتم که در زمان رسیدگی به پرونده نفقه و مهریه، توسط آقا خودرو فروخته شده، رای اولیه دادگاه بعد فروختن ماشینش اومده.
الان اون برای مهریه اعسار زده، آیا اعسار او پذیرفته می شود یا خیر؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگراعسارش قبول شود .مبلغ پیش قسط وی کم نخواهد بود ، بخاطر داشتن پول ازمحل فروش ماشین

داشتن خودرو و یا فروش اخیر آن به تنهایی پلاک پذیرش یا عدم پذیرش اعسار نیست