مراحل و نحوه اقدام به شکایت با عنوان ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #96148717

با سلام و احترام
میخواستم بدانم مراحل اقدام به شکایت با عنوان "ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق" توسط همسایه که راه عبور و مرور از درب پشتی خانه روستایی ما را با ایجاد باغچه در جلوی خانه خود بسته است، چگونه می باشد. باید از چه طریقی احقاق حق کنیم. از طریق شورای روستا، از طریق شورای حل اختلاف یا از طریق دادگاه. مراحل درست و اصولی انجام این کار را اگر محبت بفرمایید ممنون میشوم.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تنظیم شکایت خود آن را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

سلام
با مراجعه به شورای حل اختلاف. درخواست تٱمین دلیل بفرمایید. کارشناس میاد و بررسی می کند و صورتجلسه تنظیم می کند
۲_اگر یک استشهاد محلی هم بنویسید که قبلا راه بوده و توسط همسایه مسدود شده و مانع حقوق شما شده است و چند نفر بعنوان شاهد امضا کنند برای ارائه در دادگاه مفید است.
۳_بعد با تامین دلیل از همسایه شکایت کنید. و تامین دلیل و استشهاد محلی دلایل شما خواهد بود. وتحقیقات محلی وبازدید محلی را هم می توانید از دادگاه درخواست کنید.