زن برای اینکه اثبات کند در زندگی مشترک شوهر نفقه پرداخت نمینماید، چه باید بکند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۷ #96145688

زن برای اینکه اثبات کند در زندگی مشترک شوهر نفقه پرداخت نمیکند و از مخارج زندگی شانه خالی می کند چه باید بکند؟ راه اثبات چیست؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زن نیاز به اثبات ندارد چون اثبات پرداخت نفقه با مرد میباشد

با سلام اگر هیچ دریافتی از همسر به کارت شما واریز نشده باشد میتوانید نفقه بگیرید

اثبات پرداخت نفقه با زوج است نه زوجه

سلام . خانم با طرح دعوی حقوقی مطالبه نفقه معوقه ، خواسته خودش مبنی بر عدم پرداخت اعلام میکند . این مرد است که باید اثبات نماید نفقه خانم را پرداخت میکرده و بایستی مدارک ارائه نماید

با سلام شما میتوانید علیه همسرتان دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید و اصل بر عدم پرداخت نفقه است و همسرتان باید ثابت کند که به شما نفقه پرداخت کرده است.

درصورت زندگی مشترک زوجین اصل برپرداخت نفقه از سوی زوج است زوجه باید عدم پرداخت را اثبات کند.ولی درصورت عدم زندگی مشترک زوجین اصل برعدم پرداخت نفقه از سوی زوج است بنابراین زوج باید اثبات کند که نفقه می پردازد

با سلام و احترام اثبات پرداخت نفقه با مرد می باشد و صرف شکایت شما رسیدگی خواهد شد و شوهر در این مورد باید ثابت کند که نفقه را پرداخت می کند موفق و پیروز باشید