جزای نقدی حدودا چقدر هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۳ #96030698

از کارتم در سایت شرط بندی استفاده شده و پلیس فتا بهم گفته به عنوان معاون در جرم محکوم میشم و مجازاتش می‌تونه حبس یا در صورت عدم سوء سابقه و همکاری با مقامات قضایی و جلب رضایت شکات جزای نقدی باشه خواستم بپرسم جزای نقدی حدودا چقدر هست چون من هیچ سابقه ایی ندارم و با پلیس همکاری کردم و نفر اصلی که این کلاهبرداری را کرده بود دستگیر کردن

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که بتوانید سو نیت نداشتید برای شما مجازاتی منظور نخواهد شد در غیر این صورت مرتکب جرم شده اید

سلام. اگه شما از قصد سایت نسبت به کلاهبرداری اطلاع داشته باشید و به این قصد کارت رو در اختیار ایشون گذاشته باشید، معاون در جرم هستید و در غیر این صورت مجرم نیستید.
در صورتی که شما قصد داشتید، مجازات شما حسب مجازات مباشر اصلی تعیین می شود و اصطلاحا یک یا دو درجه پایین تر محکوم می شوید