آیا میتونم برم درخواست مهریه بدم و توقیف اموال؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۸ #96011759

سلام و خسته نباشین ، من توی دوران عقد هستم ولی دوشیزه نیستم شوهرم مدتی هست حرف از طلاق میزدن تا یک هفته پیش که علنی شد و من هم گفتم میتونیم توافقی دادخواست بدیم ولی شوهرم الان لج کرده و میگه برو مهریه ات رو بگیر طلاق هم نمیدم شوهرم یه خونه داره فقط و حقوق کاریش که ماهی ۲۵۰۰ هست، مهریه من ۳ دانگ خانه که در اینده خریداری شود و ۱۱۰ سکه و ۲۰ مثقال طلا هست
توی اطرافیان دیدم چند نفری اینکارو کردن ولی توی سایت شما خوندم نمیشه خونه رو گرفت، ممنون میشم راهنمایی کنین

یه سوال دیگم دارم، اینکه توی ۴سال که عقد بودیم هیچ نفقه ای به من پرداخت نشده؟ آیا راهی داره که بتونم اینو ثابت کنم و بعنوان یکی از شرایط طلاق زوجه اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱.شما میتوانید دادخواست مهریه را مطرح کنید و ملک را توقیف کنید.اما اگر اثبات شود ملک جزو مستثنیات دین است رفع توقیف می‌شود
۲.میتوانید دادخواست نفقه نیز مطرح کنید.
۳.اما اگر قصد طلاق دارید پیشنهاد می‌شود با زوج توافق کنید

با سلام
اولا برای مطالبه مهریه هر زمان که زوجه بخواهد میتواند اقدام کند
دوما اگر ملک جزو مستثنیات دین محسوب شود امکان رفع توقیفی را خواهد داشت
سوما شما اقدام به مهریه و درخواست توقیف اموال و حقوق زوج را تقاضا نمایید

بستگی به بالا بودن ارزش ملک دارد ...