شرکت مبلغ بیشتری طلب میکند؛ چه اقدامی میتونم بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۲ #95953611

باسلام سال قبل خودرو ثبت نام کردم از شرکت --------------الان برای تکمیل وجه نسبت به قیمت اعلامی -----------مبلغ بیشتری اعلام کرده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، در یک قرارداد عوضین باید مشخص باشند و نمی توان به هر بهانه تغییراتی در آن داد، بنابراین به جز موارد خاص افزایش قیمت بعدی مردود می باشد؛ آرزوی موفقیت.

قرارداد را مطالع نمایید و براساس مفاد آن اقدام کنید

در این خصوص مفاد قرارداد تنظیمی فی ما بین ملاک عمل خواهد بود

با سلام..
در اینخصوص ابتـدا باید به قرارداد منعقده فیمابین شرکت و مشتری باید رجوع گردد..
اصولا شرکتهای خودرو سازی بلحاظ انحصاری و بدون رقیب بودن و به لحاظ عدم نظارت دقیق بر عملکرد آنها، معمولا قراردادهای تنظیمی را به نفع خود و به ضرر مشتری تنظیم می نمایند که در مواقع اختلاف، اغلب به ضرر مشتری تعبیر می گردد..
در صورتیکه در قرارداد فیمابین، تحویل به قیمت روز قید گردیده باشد، با افزایش قیمت خودرو از طرف شرکت، مشتری چاره ای جز تبعیت نداشته، ولی در صورتیکه بیان گردیده باشد که نوسانات قیمت و یا با افزایش تورم و افزایش ثمن خودرو، شرکت حق تعدیل ندارد، در آنصورت درخواست مذکور غیرقانونی و فاقد بار حقوقی می باشد..
موفق باشید..

باسلام طبق قرارداد عمل باید شود اگر در قرارداد چیزی نوشته شده معتبر میباشد

سلام. اگر در قرارداد چنین شرطی گنجانده شده یعنی نوشته شده باشد که با افزایش تورم،‌‌حق تعدیل و افزایش ثمن وجود ندارد، درخواستشان قانونی نیست و اگر چنین شرطی اصلا وجود ندارد هم درخواستشان قانونی نیست.

درود
طبق قرار داد باید عمل نمایید.
بستگی به مفاد قرار دادتان دارد و قرار داد باید بررسی شود.