آیا شوهرم اجازه ی این رو داره که بگه اصلا و ابدا حق بیرون رفتن از خانه رو نداری؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۵ #95920587

سلام .شوهرم مشکل عصبی داره و هرماه دعوا داریم طوری که عربده کشی می کنه و تا وقتی خوب شه مارو از هر لحاظ تحریم می کنه یعنی نه نفقه میده نه تمکین می کنه .بچه کوچیک دارم و ببشتر خرج خوراک و پوشاک و کلاسش بر عهده منه .از طرفی هم بزور سر کار می رم چون اجازه نمیده بیرون برم .هربار گولم می زنه میگه خوب شدم منو از کار بیرون میکشه ولی باز خرجم رو نمیده. ایا شوهرم اجازه ی این رو داره که بگه اصلا و ابدا حق بیرون رفتن از خانه رو نداری ؟ اگر اره پس کارم رو چه کنم ؟ چجوری میتونم اموالش رو توقیف کنم بدون اینکه متوجه بشه ؟ دوتا زمین و خونه ارثی بهش رسیده که قیمتش میلیارد ارزش داره اما بخاطر ابنکه از مالیات فرار کنن فعلا فروشنامه ای هست ایا ملک فروشنامه ای در دفتر ثبت اسناد ثبت میشه تا بعنوان مهریه توقیف بشه ؟ در صمن مهریه ام ده میلیون وجه نقده در سال ۸۴ .و سوال اخر اینکه برای دادگاه پسرم تا چند سال میتونه به بلوغ فکری برسه تا انتخاب کنه با کی زندگی کنه ؟ممنون از پاسخگویی

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
طبق قانون کسی نمی تواند از شخصی سلب آزادی نماید لذا هنمسرتون نمی توانند کلا مانع رفت و آمد شما شوند، میزان مهریه به نرخ روز با توجه به شاخص بانک مرکزی محاسبه می شود لذا می توانید مطالبه نمایید، توقیف اموال رسمی امکان پذیر است چنانچه بتوانید عسر و حرج یعنی ناتوانی از ادامه زندگی با زوج را اثبات نمایید می توانید برای طلاق اقدام کنید ضمن اینکه حضانت فرزندان تا ۷ سال با مادر و فرزند پسر ۱۵ سال تمام از قید حضانت خارج می شود و می تواند تصمیم بگیرید .