آیا می توانم از طریق دیوان عدالت اداری درخواست بازگشت به کار مطابق ماده ۱۰۵ داشته باشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۶ #95904344

با عرض سلام و احترام
با تشکر فراوان از زحمات و راهنمایی های ارزنده و دقیق شما
ممنون میشم به این سوال پاسخ دهید:

من در سال ۱۳۶۷ در دانشگاه دولتی پذیرفته شده ام. در سال ۱۳۷۱ تعهد دبیری داده ام و تاریخ استخدام آزمایشی ۱۳۷۱ است. از سال ۱۳۷۲ کسورات قانونی صندوق بازنشستگی را پرداخت کرده ام. در دوران تحصیل هیچگونه فعالیت اداری یا آموزشی نداشته ام. در سال ۱۳۸۱ همتراز مربی پایه ۶ بوده ام که با مدرک کارشناسی ارشد به مرتبه مربی پایه ۱ در وزارت علوم تبدیل وضعیت شده ام. در سال ۱۳۹۷ به مرتبه استادیاری با پایه ۱۷ در دانشگاه دولتی با اخذ مدرک دکتری بدون استفاده از ماموریت تحصیلی ارتقاء یافته ام.
چندین بار درخواست کتبی داده ام تا سنوات خدمت از تاریخ پرداخت کسورات قانونی صندوق بازنشستگی یعنی سال ۱۳۷۲ باشد تا حداقل پایه های قبلی را جبران کنم.
ولی دانشگاه حکم بازنشستگی برایم صادر کرده و حتی از رویت پرونده قبل از ارسال به سازمان بازنشستگی جلوگیری کرده است.
و از اعطای پایه های تشویقی و ۶ پایه قبل از تبدیل به هیئت علمی هم دریغ کرده است.
آیا می توانم از طریق دیوان عدالت اداری یا هر طریقی که راهنمایی بفرمایید درخواست بازگشت به کارمطابق ماده ۱۰۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره آن یا به هر استناد دیگری نظر به درخواست های مکرر قبلی سالهای گذشته ام داشته باشم؟
سازمان مرکزی دانشگاه موافق پیگیری و قول همکاری کامل به جهت جبران خساراتها را داده است.
راه حل عملی چیست؟
بی اندازه سپاسگزارم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مطابق ماده ۱قانون احکام دایمی کشور دانشگاه ها مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری نیستند

با سلام به دیوان شکایت و رسیدگی کنیدحتما جواب میگیرید

اعطای بیش از ۲ پایه تشویقی بدلیل اخذ مدرک در حیت کار غیر ممکن است