اگه من دادسرا نرم و شاکی هم دادسرا نره، آیا پرونده بسته میشه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۶۴ #95891579

سلام.
بهمن سال ۹۸ برای تهدید و تهمت از من شکایت شده و شاکی شاهد هم به دادسرا برده. ولی به من گفته از سال ۹۹ پرونده رو پیگیری نکردم ولی رضایت هم نمیدم. الان برای من احضاریه اومده که برای ادای توضیحات باید دادسرا برم. اگه من دادسرا نرم و شاکی هم دادسرا نره ، آیا پرونده بسته میشه؟ و با چه حکمی بسته میشه؟ آیا اگه دادسرا برم و تعهد بدم پرونده بسته میشه؟ و با چه حکمی بسته میشه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دلایل قوی باشد شاکی نیز دعوت می‌شود وگرنه امکان منع تعقیب در غیاب شاکی وجود دارد

بادرودوسلام باعدم حضور شاکی صدور قرارمنع تعقیب امکان پذیر می باشد.

درود
اگر دلایل کافی باشد جلب به دادرسی صادر می شود بهتر است حاضر شوید.

با توجه به اینکهاز شما شکایت شده و شاهد برای دادگاه برده اند، اگر نروید ممکن است بر علیه شما رای غیابی صادر شود، بهتر است به دادگاه بروید وانکار کنید و شهادت شهود را هم قبول ننماید، ودرخواست حضور شهود را مجددا" بخواهید اگر نیایند، پرونده حکم برائت صادر شود.

باتوجه به حضور قبلی شاکی و شاهد شماهم باید حاضر شوید و دفاع نمایید.درغیراینصورت حکم غیابی صادر خواهد شد و چنانچه رای دادگاه مبتنی بر محکومیت شما باشد ، ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ واقعی ،قابل واخواهی در همان دادگاه است و حکم شلاق ویا جریمه نقدی

سلام و ارادت
اگر ادله اثبات کافی باشد جلب به دادرسی صادر میشود .

با سلام
در صورت شمول جرم در جرائم عمومی حتی رضایت شاکی موجب مختومه شدن پرونده نمی باشد