نفقه تعلق نمیگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۶ #95889294

سلام من برج ۵ اظهار نامه آماده تمکین فرستادم همسرم ‌پاسخگو نبود خط عوض کرد و یارانه منو جدا کرد برا خودش من‌ ناشزه بودم ولی از برج ۵ که اظهارنامه دادم‌ مگه از ناشزگی خارج نمیشم نفقه تعلق نمی گیره یعنی؟؟ من دادخواست نفقه دادم‌ یک‌ ماه و نیم میگذره هنوز چیزی برام ‌نیومده چند روز پیش دوباره یک اظهار نامه فرستادم که من چند بار اومدم اون خونه قابل سکونت نبوده و خطتو عوض کردی و اونجا نبودی بهش گفتم تو ۲۴ ساعت بیا دنبالم میخوام زندگی کنم ولی همچنان نیومد این اظهار نامه ها تو دادگاها کمک ‌میکنه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به شما نفقه تعلق میگیرد. پرونده را پیگیری نمایید.

میتوانید از طریق درخواست احراز تمکین به اجرای احکامی که گواهی نشوزتان را صادر نموده و باستناد اظهارنامه های ارسالی موضوع را پیگیر شوید .

بعد از اظهارنامه حضوری به دادگاه مراجعه کنید ضمنا تشخیص اینکه منزل ایشان قابل سکونت است یا خیر با کارشناس است.

درود
بله اظهارنامه ها به شما کمک می کنند.