چقدر ایشان بابت مهریه از پدر ما ارث میبرند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۵ #95866832

با سلام مهریه مادرم در سال۱۳۴۲ مبلغ ۲۵۰۰۰ ریال به اضافه ۱۰۰۰ ریال بابت خرید گردنبند و۳۰۰ ریال بابت خرید انگشتر بوده . توی سند ازدواجشون سکه و یا وزن طلا نوشته نشده میخواستم ببینم دقیقا چقدر ایشان بابت مهریه از پدر ما ارث میبرند؟ باتشکر از شما و سایت عالی و پاسخگویتان

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در همین سایت می توانید با مراجعه به قسمت محاسبات محاسبه کنید.

درود
مهریه به نرخ روز حساب می شود اما وجوه خرید طلا خیر.

درود

برای محاسبه مهریه سال وقوع عقد وتاریخ مطالبه طبق شاخص بانک مرکزی

درخصوص مبالغ وجه نقد قابل مطالبه به نرخ روز براساس شاخص بانک مرکزی می باشد .

برای محاسبه باید به قسمت محاسبات سایت مراجعه کنید

البته به سال فوت پدر اشاره نکردید، اما بر فرض فوت در سال جاری ، نرخ روز مهریه حدودا مبلغ ۶۰ میلیون تومان است ؛ بدیهی است برای محاسبه دقیق اطلاعات دقیق مورد نیاز است