با شرایط زیر دادخواست سلب حضانت فرزند از زوجه بدم یا نه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۴ #95835465

با سلام و درود
یه دختر ۲ ساله دارم الان پیش زوجه هست، به دلیل اختلافات زیاد الان یه ساله جدا زتدگی میکنیم. زو جه با فرزندم خونه باباش هست. زوجه صد در صد مشکلات روحی و روانی داره شایدم دوقطبی باشه. سابقه تشنج هم قبل ازدواج داشت که تازه فهمیدم. دادخواست ملاقات با فرزند هم دادم که نتیجش بی فایده بود هفته ای ۲ ساعت از اصفهان برم شیراز واسه دیدن دخترم.
آیا باتوجه به اینکه هیچ مدرکی ندارم میتونم دادخواست سلب حضانت زوجه بدم و از دادگاه بخوام زوجه به روانپزشکی ارجاع داده بشه جهت صلاحیت روانی؟
خواهشا راهنماییم کنید
۱ ساله دخترم رو ندیدم
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات عدم صلاحیت می توانید دادخواست سلب حضانت فرزند علیه ایشان مطرح کنید

خیر شما ابتدا بایدعدم صلاحیت زوجه را بگیرین بعد

سلام. صرف ادعا کفایت نمی کند با ادله و مستند از جمله مدرک پزشکی، شهادت شهود و هر آنچه عدم صلاحیت ایشان را اثبات کند می توانید دادخواست خود را ارائه نمایید. موفق باشید

درود بر شما، تنها راه شما این است که به استناد شهادت شهود اقدام به تنظیم دادخواست سلب حضانت نمایید، سپس با شهات ایشان مبنی بر وجود این مشکلات روحی و روانی در زوجه، از قاضی تقاضای ارجاع زوجه به پزشکی قانونی نمایید.

با سلام در صورت اثبات اظهارات شما این امر امکانپذیر است.

ادعای شما مبنی بر عدم تعادل روحی و روانی زوجه باید با ارائه مستندات از جمله مدارک پزشکی اثبات گردد تا بنابر تشخیص دادگاه مشخص شود ک زوجه صلاحیت نگهداری فرزند را دارد یا خیر....بدون ارائه مدرک و دلیل دادخواست شما راه ب جایی نخواهد برد

درود
خیر تا زمانی که دلایل قابل قبولی نباشد حضانت زوجه ساقط نمی شود.