با توجه به اینکه بعد از چندین بار دادخواست اعسار, ده ماهه محکوم شدم و این قسط اخر هنوز پرداخت نشده, آیا این قانون شامل حال من میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۲ #95769950

سلام اساتید بزرگوار ضمن تبریک عید نوروز و با ارزوی سالی خوب و پر از شادی, لطف بفرمایید این سوالات رو توضیح بدید ممنون میشم
۱ - اگر زوج ۳ قسط از اقساط مهریه را نپردازد مهریه باقی مانده حال می شود و زوجه می تواند از طریق اجرای ثبت یا دادگاه خانواده تمام آن را مطالبه کند به عبارت دیگر توافق زوجین با نپرداختن ۳ قسط از مهریه از بین می رود و مهریه باقی مانده به حالت اولیه خود باز می گردد با توجه به اینکه بعد از چندین بار دادخواست اعسار, ده ماهه محکوم شدم و مرتبا اقساط هر ده ماه یکبار را پرداخت کرده ام و این قسط اخر هنوز پرداخت نشده, ایا این قانون به نحوی شامل حال من میشه یا نه؟؟؟ ایا این قانون اجرایی میشه یا نه؟؟؟
۲- با توجه به اینکه بنده در شهر دیگری هستم و ایشان هیچ ادرسی از بنده ندارند, در صورت نپرداختن بدهیها, چه کاری میتوانند انجام دهند؟؟؟

با سپاس از وکلا و اساتید بزرگوار

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در مورد حال شدن دین در صورت عدم پرداخت در مورد مهریه اصولا اجرا نمی شود ولی باید دید که رویه قضایی محل شما به چه نحو می باشد و صرفا با عدم پرداخت امکان حبس شما وجود دارد.
برای جلب باید آدرسی ارائه نماید ودر صورتی که در حوزه قضایی دیگری هستید نهایت می تواند بعد از مدتی جلب سیار برای شما در آن حوزه اخذ نماید