پرداخت مهریه با عدم تمکن مالی زوج، چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۷۲ #95765738

باسلام
برادرم متاسفانه ازدواج مجدد کردند بدون اجازه از همسر اول همسر شون عقدنامه رو از برادرم برداشته و ازش شکایت کرده برای مهریه. برادرم با چند تا از همکارهاتون مشاوره کردند میگه میوفتم زندان. با اینکه اصلا نداره مهریه رو پرداخت کنه قرض کرده که بده نیوفته زندان. اونم یک میلیارد همین طور داره قرض و وام و میگیره؟ واقعا میره زندان؟ راسته؟ لطفا راهنماییم کنید؟مرسی.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانند اگر تمکن مالی ندارند تقاضای اعسار نمایند
در ضمن اگر توان مالی نداشتند چرا ازدواج مجدد کردند؟

با سلام بر اساس تبصره الحاقی به ماده هفت قانون محکومیت‌های مالی، حبس یا بازداشت بدهکاران مالی من‌جمله متعهدان موضوع تادیه مهریه ممنوع شد، مگر در صورتی که زوجه ملائت مالی محکوم‌علیه و امتناع وی از پرداخت محکوم‌به را اثبات کند
افزون بر این طبق تبصره الحاقی به ماده ۱۱ قانون محکومیت‌های مالی آن دسته از افرادی که هم‌اکنون در بند حضور دارند به صرف ارائه دادخواست اعسار دادگاه حکم به تقسیط مهریه خواهد کرد و به صرف تقاضای محکوم‌علیه، صداق تعیین شده بدون تشریفات قانونی و در فرجه‌ای متناسب با وضعیت مالی مرد پرداخت خواهد شد.