بخواد از داخل زندان اعسار بزنه اون دادگاه میتونه بدون تشکیل جلسه و مدارک جدید اعسار رو رد کنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #95728622

با سلام.
در جلسه رسیدگی بار اول اعسار از پرداخت محکوم به چک برگشتی دادگاه به این خاطر که طرف رو تاجر دونسته اعسار رو رد کرده! با اینکه نه شاهدین همچین چیزی گفتن نه خود طرف! الان بعد از گذشت مدت ها جلب شده و به زندان خواهد رفت. سوالم اینه که الان بخواد از داخل زندان اعسار بزنه اون دادگاه میتونه بدون تشکیل جلسه و مدارک جدید اعسار رو رد کنه؟! یا جلسه حتما برگزار میشه تا این بندگان خدا مدارک جدید رو به دادگاه ارائه بدن؟!
چون میخوان از داخل زندان اعسار بزنه و به قید وثیقه بیارنش بیرون تا روشن شدن وضعیت اعسار.
ضمنا هیچ مال منقول و غیر منقولی هم نداشته و نداره! سنشم بالای ۶۰ ساله و مریضم هست.
ضمنا این بنده خدا توی شهر دیگه ای اعسارش تایید شده و الان تو مرحله تجدید نظره .
دلیل اینکه ایشون رو تاجر دونستن ، داشتن پروانه کسب مشاورین املاکه اما تا الان حتی ۱ چیز به نام این بنده خدا نبوده و فقط پروانه کسب داشته. آیا مشاورین املاک جز تاجرین حساب میشن؟! راهی برای تجدید اعسارش نیست؟!

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصولا معاملات اموال غیرمنقول در چارچوب حقوق تجارت نمی‌گنجد. چرا که اساسا، حقوق بازرگانی، به معامله اموالی می‌پردازد که قابل تولید باشد نه اموال غیرمنقول که قابل تولید نیستند. از همین رو، ماده ۴ قانون تجارت تصریح دارد به این‌که معاملات غیرمنقول به هیچ وجه تجارتی محسوب نمی‌شود.(( مشاور املاک تاجر نیست ))
بله ایشان میتواند دادخواست اعسار دهد و در جلسه رسیدگی شهود حاضر باشند .