مدارک ما برای دادگاه جهت مالکیت ما کفایت میکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۹ #95692229

افراز زمین مشاعی یا دستور فروش سلام پدرم در سال ۱۳۴۵ از ۱۹ سهم زمین مسکونی مان ۱۰ سهم مال خودمان بوده و ۹ سهم دیگر را با زمین دیگری به صورت شفاهی معاوضه کرده و از ان سال پدرم مبادرت به احداث سه ساختمان مسکونی نمود. در سال ۱۳۵۹ بر اثر جنگ تحمیلی شهر اشغال شد و ساختمانها کاملا تخریب گردید. در سال ۱۳۷۱ با شروع بازسازی شهر کل زمین ما و همسایگان در طرح کاربری اداری و آموزشی قرار گرفت و زمین ما بلاتکلیف ماند. با شکایت های متعدد به هیئت بازرسی کل استان در سال ۱۳۹۷ اجازه ثبت زمین به ما دادند. پدرم ده سال پیش فوت کرد. لذا ما فرزندان (وراث) زمین را بین خود تقسیم و پرونده جهت ثبت رسمی انها تحویل اداره ثبت شد. حالا افرادی که پدرم ۹سهم زمین انان را در سال ۱۳۴۵ معاوضه کرده ضمن اعتراض به ثبت زمین ما و شکایت کیفری به عنوان تصرف عدوانی در دادگاه مدعی اند که زمین معاوضه نشده. که ما با گرفتن وکیل قرار منع تعقیب برایمان صادر شد. اکنون با گذشت چهار ماه انان با گرفتن وکیل دوباره بصورت حقوقی از ما شکایت کرده اند. و خودشان به گروه تقسیم شده. گروه اول بر علیه گروه دوم شکایت حقوقی مبنی بر افراز زمین یا در صورت عدم افراز فروش کلی زمین را از دادگاه خواستار شده اند و اسم ما (وراث مرحوم پدرمان) جزء خواندگان ذکر کرده اند.
مدارک ما
۱- سه برگ دریافت خسارت مسکونی از ستاد بازسازی ۱۳۷۱
۲- نامه شهرداری مبنی بر قرار گرفتن زمین در طرح کاربری آموزشی زمین در سال ۱۳۷۱
۳- استشهاد محلی همسایگان و تایید شورای شهر و مسجد محل و بیش از چهل نفر از اهالی معتمدین محل مبنی بر متعلق بودن زمین به ما از سال ۱۳۴۵ تا کنون.
آیا شکایت انان قانونی است؟
یا با سابقه تصرف ۵۲ سال مالکیت ما قابل اثبات است؟
مدارک ما برای دادگاه برای مالکیت ما کفایت میکند؟
چگونه میتوانیم از حقوق خود دفاع کنیم؟
لطفا راهنمایی های لازم را مبذول فرمایید متشکرم

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، ببینید شکایت کیفری رد شد وایشان برای احقاق حق خود از طریق محاکم حقوقی اقدام کردن بله درست هست که تصرف مالکانه به منزله مالکیت محسوب می‌شود و این سکوت چندین و چند ساله آنها هم به منزله تنفیذ عقد معاوضه چه مکتوب چه شفاهی است بهرحال قبول ایجاب شده که شما در ملک تصرف مالکانه داشته اید لذا به نکات کلیدی که اشاره کردم در دفاع اشاره کنید مدارک خوبی هم دارید ولیکن اگر ایشان سند مالکیت برای آن بخش از زمین داشته باشند بایستی تقاضای ابطال آن را مستند به دلایل که مطرح کردید رو از دادگاه مطالبه کنید طی دادخواست

با سلام ابتدا باید اسناد و مدارک طرف مقابل نیز بررسی گردد، چنانچه شهودی مبنی بر انتقال ۹ سهم در دسترس وجود دارد معرفی و ضمن طرح دادخواست اثبات مالکیت ادامه دهید.

با سلام ووقت بخیر
برای اثبات مالکیت باید مدارک مستدل از جمله سند ملک را داشته باشید که مالکیت شما را احراز کند و درصورتی که درمدت زمان طولانی درملک سکونت داشتید به استناد سبق تصرف میتوان دادخواست اثبات مالکیت داد .

با سلام و احترام. دادخواست اثبات مالکیت به استناد تصرف طویل المدت به دادگاه حقوقی ارائه دهید تا مالکیت شما اثبات شود