درخواست صدور اجراییه جهت پرداخت وجه چک رو میشه برای کدام مرجع قضائی ارسال کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۴ #95655183

با سلام
دادگاه حقوقی/ شورا و یا دادسرا؟
اگه میشه به صورت کیفری و حقوقی درخواست داد کدومش بهتره؟
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درخواست صدور اجراییه چک به دادگاه حقوقی ارجاع می شود.

سلام
برای مطالبه وجه چک شما سه راه دارید:
۱ ) مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود و تقدیم شکایت کیفری تا به دادسرای محل ارسال و دادسرا نیز از طریق کلانتری صادر کننده را احضار و رسیدگی می نمایند که سرعت بیشتری دارد
۲ ) مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود و تقدیم دادخواست مطالبه وجه چک و صدور قرار تامین خواسته و توقیف اموال صادر کننده چک و ضامن آن که اگر مبلغ چک تا ۲۰ میلیون تومان باشد از طریق شورا و اگر بالای بیست میلیون تومان باشد از طریق دادگاه حقوقی رسیدگی خواهد شد
۳ ) مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک و درخواست صدور اجراییه راجع چک مذکور علیه صادرکننده که بلافاصله پس از صدور اجراییه و ابلاغ آن به صادر کننده اموالی که معرفی خواهید کرد توقیف خواهد شد
۴) اخذ کد رهگیری برای صدور چک بلامحل از بانک سپس مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت و درخواست صدور اجراییه به نحو مستقیم که در این صورت نیز اجراییه به اجرای احکام دادگستری ارسال می شود و اموال توقیف می‌گردد