میگوید باید حکم قطعی عدم تمکین همسرت را بیاوری و گر نه محکوم به پرداخت نفقه این چند ماه میشوی، چه کاری میتونم انجام بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #95651161

با سلام
مدت شش ماه قبل همسرم به منزل پدری بدون هیچ بهانه ای رفت که بنده اظهارنامه در جهت بازگشت ایشان فرستادم و در دادگاه پرونده عدم تمکین تشکیل دادم که در نوبت رسیدگی قرار گرفت و بعد دو ماه همسرم نبودن منزل مستقل را بهانه رفتنش اعلام کرد و این مطلب را با اضهار نامه ای به من اعلام کرد و در دادگاه درخواست منزل مستقل کرد دادگاه بر خلاف خواسته و لایحه بنده پرونده منزل مستقل را جداگانه و زودتر برسی کرد و نهایتا اثبات شد که بنده منزل مستقل دارم و بهانه همسرم غیرموجه و غیر قانونی بوده ولی هنوز نوبت زسیدگی پرونده تمکین بنده نرسیده بود که همسرم از دادگاه خانواده نامه ای گرفته بود که حاظر به تمکین است و بنده اجازه تمکین به ایشان نمیدهم در حالی که چنین نبود در همان روز با مامور کلانتری و وکیل خودش به منزل بنده مراجعه کردن و مامور کلانتری صورت جلسه ای نوشت و جواب رو گفتن میدهند به همسرم که ببرد پیش قاضی دادگاه خانواده که من هم رفتم دادگاه و همان شعبه که پرونده تمکین من در نوبت قرار داشت و تقریبا ده روز مانده بود به نوبت جلسه رسیدگی که همسرم ان روز پیش قاضی گفت بنده تمکین میکنم و کلید میخوام و بنده کلید رو بهش دادم و قاضی پرونده گفت که پرونده رو میبندیم ایشون تمکین میکند و پرونده رو با امضای هر دو بست و همسرم تقریبا دوازده روز تمکین کرد و دوباره به منزل پدری رفت و پرونده مطالبه نفقه همسرم در شعبه شورای حل اختلاف بود و پرونده باز بود و نبسته بود الان در جلسه مطالبه نفقه حاظر شده ام و قاضی شعبه میگوید باید حکم قطعی عدم تمکین همسرت را بیاوری و گر نه محکوم به پرداخت نفقه این چند ماه میشوی الان بنده چه کاری میتونم انجام بدم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اسشتهادیه در این خصوص تنظیم و تقدیم نمایید

با گزارش ۱۱۰ و استشهادیه ای مبنی بر ترک منزل توسط زوجه و فریب به دادگاه مراجعه کنید.