ثبت غیر قانونی سیم کارت بدون آگاهی و حضور اینجانب قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۷۶ #95632833

با سلام وقت شما بخیر
حدود چند سال پیش باچندین پیامک از سازمان تنظیم مقررات رادیویی که سیم کارت در تاریخ ...به شماره ...با کد ملی شمادر اپراتور همراه اول ثبت گردید....بعد بنده بلافاصله با مراجعه به اداره مخابرات شهرمحل سکونت خود مراجعه نمودم.و موضوع را به متصدی قسمت همراه در میان گذاشتم.وبعد از بررسی در سیستم.متوجه شدم برادرم این کار غیر قانونی را انجام داده.
وبعد برادرم با من تماس گرفت گفت چند سیم کارت به نام تو زدم....ومن با ناراحتی گفتم چطور میشود بدون حضور بنده واصل مدارک هویتی اینجانب چطور این کار صورت گرفته ....حتی خواهرم که ایشان هم در مخابرات مشغول بکار میباشد برای مادرم یک سیم کارت همراه اول به صورت قانونی و رضایت خود مادرم برای ایشان گرفته بود. برادرم به صورت غیر قانونی سیم کارت را از مالکیت مادرم خارج وبه مالکیت خودش نمود.و مواردی دیگر از این قبیل....ومن یک روز به ایشان گفتم.تو نمیتوانی هرکارغیر قانونی بکنی مملکت آنقدر هم بی قانون نیست.یکروزی از تو شکایت میشه. وبا خنده بمن اگر شکایت هم از من بشه فایده ای نداره تمام شکایات هم بدست ما میرسه وما تعیین میکنیم که به این شکایت رسیدگی بشه یا نه.
لطفا بنده را راهنمایی کنید.چگونه از حقوق خود در مقابل سوء استفاده از موقعیت شغلی و بدست آوردن کپی مدارک هویتی (کارت ملی و...کسانی که در این کار غیر قانونی او را یاری کردند..دفاع کنم.
با سپاس و احترام امید کاشفی

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی از ایشان برای جعل هویت و سو استفاده از مدارک در دادسرا شکایت کنید و عنوان کنید که چه کارهایی را انجام داده است و همچنین به واحد حراست مخابرات کل شکایت کنید . فرم ثبت نام در پرونده موجود است و امضا شما در این فرم نیست که خود اثبات کننده این جرایم است و حتی در حال حاضر برای جلوگیری از سواستفاده احتمالی میتوانید سیم کارت ها را بسوزونید .