سرمایه پذیر متواری شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #95574440

سلام و وقت بخیر
خرداد ماه امسال با شخصی قرارداد سرمایه گذاری در زمینه خرید تجهیزات مربوط به کلینیک طب فیزیکی منعقد کردم قرار شد سود سرمایه گذاری ماهانه بحساب بنده واریز بشه برای اصل پول به مبلغ سرمایه پرداخت شده یک فقره چک به سررسید خرداد ماه سال اینده و برای سود پول دو برابر مبلغ سفته دریافت کردم
الان دو ماهه سرمایه پذیر متواری شده نه سودی پرداخت کرده و نه در اون کلینیک دیگه کار میکنه.
الان چکار باید انجام بدم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع شما باید مورد بررسی حقوقی قرار گیرد ممکن است از شما کلاهبرداری شده باشد یا خیانت در امانت رخ داده باشد که قابل تعقیب کیفری ست ولی چنانچه عمل مزبور فاقد وصف جزایی باشد باید برای مطالبات خود از طریق حقوقی اقدام کنید.

با ارائه قرارداد و فیش های واریزی که نشان دهد مبلغ مورد نظرسرمایه را به ایشان داده اید ضمیمه شکایت نموده واقامه دعوی نمایید