اون فردی که راجبش نوشته میشه میتواند شکایت کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۹ #95536510

من برای یه کانال خبری در تلگرام، فتوتیتر( عکس نوشته خبری ) طراحی میکنم به صورت مجازی
این ادمین، متن هایی رو برای من میفرسته برای طراحی که کمی مسئولین سابق اون منطقه یا افراد دیگه رو میکوبه..ینی اونها کم کاری کردن و این فتوتیتری میخواد که حالت اعتراضی داره...
من میخواستم ببینم طراحی اینها واس من دردسر نشه؟؟ اون فردی که راجبش نوشته میشه نره شکایت کنه؟؟اصن واس من مسئولیت داره؟؟؟
چه کنم بنظرتون؟؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
در صورت طرح شکوائیه افترا از سوی آن افراد و محکومیت ادمین کانال، کسانی که در راستای تحقق جرم (طراحی عکس نوشته ها) به وی کمک نموده اند می توانند تحت عنوان معاونت در جرم، تحت تعقیب قرار گیرند.

اگر نام شما بعنوان طراح در کانال یا در عکسها نوشته میشود یقینا در صورت افتراء قابل پیگیری خواهد بود. بهتر است مستقیما برای ادمین کانال ارسال نمایید و طی قراردادی شخص ادمین خودرا مسئول نشر اعلام نماید.

در صورت افترا قابل پیگیری خواهد بود

سلام افترا و انتشار مطالب برعلیه هرشخص و عدم اثبات آن قابل پیگیری و مجازات است !