بعد از ثبت اجراییه چه اقدامی باید توسط خواهان انجام شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۶۴ #95471121

با سلام خدمت شما
بعد از ثبت دستور اجراییه که یک فرجه زمانی ده روزه به خوانده میدهند تا از خود مالی معرفی کند یا درخواست اعسار بدهد، اگر نه مالی معرفی کند و نه درخواست اعسار بدهد.
آیا میتوان بعد از ده روز نسبت به توقیف حساب های بانکی وی و برداشت مبلغی که به پرداخت آن محکوم شده است؛ پرداخت؟
خوانده مجهول المکان است و اصلا با مبلغی که وی به آن محکوم شده، ارزش توقیف اموال ندارد.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید تشکیل پرونده اجرایی بدهید و در ان تقاضای خود را مطرح نمایید.
اگر رای غیابی بوده بابت تشکیل پرونده اجرایی از شما ضامن میخواهند.

بعدازده روز ازتاریخ ابلاغ اجراییه می توانید بابت توقیف اموال اقدام کنید

می توانید بعد از گذشت ده روز توقیف اموال کنید

با سلام اگر مالی معرفی نکند شما حق درخواست شناسایی و توقیف اموال و حسابهای بانکی و حقوق و همچنین ممنوع الخروجی ایشان را خواهید داشت.

پس از ده روز از تاریخ ابلاغ (انتشار اگهی که در حال حاضر به شکل سیستمی است)میتوان نسبت به معرفی اموال محکوم علیه و توقیف انها به اندازه مبلغ محکومیت اقدام کرد

سلام
می توانید نسبت به استعلام حسابها و برداشت محکوم به اقدام نمایید

بعداز ده روز ازتاریخ ابلاغ ( درج در روزنامه ) درخواست توقیف حساب بانکی را طرح کنید