دادخواست نفقه معوقه و آینده با هم امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۸۰۹ #95449144

با سلام
دادخواست مطالبه ی نفقه چند ماه گذشته و آینده که مشخص شود چقدر است و چگونه باید پرداخت شود با هم امکان پذیر هست؟
یعنی عنوان این باشه:
"دادخواست مطالبه نفقه ایام گذشته و آینده" و اینکه از کدوم مرجع قضایی باید تقاضا شه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلان . بله منع قانونی ندارد و امکان پذیر است .

بله. دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری قابل مطرح کردن است

نفقه زوجه منوط به تمکین زوجه است .‌لذا نفقه آینده با این معنی که مطالبه نفقه از تاریخ دادخواست لغایت آینده معنا ندارد

دادخواست مطالبه ی نفقه چند ماه گذشته و آینده که مشخص شود چقدر است و چگونه باید پرداخت شود با هم امکان پذیر هست؟
بله
قسطی اگر ادعای اعسار کند همسرتان و یک دفعه اگر دادگاه مطالبه کند وهمسرتان هم ادعای اعسار نکند
یعنی عنوان این باشه:
"دادخواست مطالبه نفقه ایام گذشته و آینده" و اینکه از کدوم مرجع قضایی باید تقاضا شه؟
بله از دادگاه خانواده
هرجند می توانید شکایت کیفری هم از دادسرا بکنید
موفق باشید

سلام ترک انفاق که به صورت کیفری می باشد باید در دادسرا مطرح شود و مربوط به حال و آینده می باشد ولی دادخواست مطالبه نفقه که به صورت حقوقی است مربوط به نفقه معوقه وگذشته است که در دادگاه خانواده مطرح شود البته برابر قانون جدید کیفری هر دو شکایت می توانید در دادسرا اقامه کنید

بله طرح چنین دادخواستی در دادگاه خانواده مطرح میشود و مطالبه نفقه معوقه و تعیین نفقه جاری قابل دادخواست است