رای خلع ید گرفتم در تجدید نظر چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۳ #95411988

در دادگاه بدوی رای گرفتم ولی طرف دفاع نکرد در رای هم نوشته شده که دفاع نکرده
حالا لایحه ی که نوشته یه قولنامه داره که از وکیل فروش خریده بعد در جوابش من برگه ی دفترخانه ی دارم که موقع فروش وکیل ازل بوده و حق فروش نداشته و مورد دیکه که وکالت به ۲ نفر داده شده که ایشون از یکیشون خریده ایا با این ۲ مدرک میتونم در تجدید نظر هم رای بگیرم
۱ من سند دارم
۲ اون طرف قولنامه
۳ من برگه ی دفتر خونه دارم که تاریخ فروش ازل بوده
۴بعد در وکالتی که طرف ادعا میکنه از وگیل خریدم در همون وکالتنامه قید شده گه به دو نفر متفقا برای فروش انجام بشه که ایشون از یکیشون داره

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مطالبی که فرمودید و مدارکی که دارید احتمال تایید رای به نفع شما در مرحله تجدید نظر بسیار زیاد است
اما به هر حال نظر نهایی با قاضی است