اخذ امضا با متنی نامشخص از پدر‌بیسواد، امکان و نحوه شکایت فرزند

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۶ #95218591

با سلام‌ و خسته‌ نباشید. بنده‌‌ مشکل‌ خانوادگی‌ با همسرم داشتم. متاسفانه تازه‌ باخبر‌ شدم‌ که دو سال‌ پیش‌ برادر‌خانمم‌ یکی‌ رو میفرسته به خونه پدرم، به بهانه‌ اینکه‌ گفته‌‌ می‌خوام وام‌ کمیته‌ بگیرم، برام‌ امضا‌ بزنید که‌ توانایی‌ مالی‌ ندارم، پدرم هم‌ از روی‌ دلسوزی و بیسوادی روی متن‌ دوتا‌ برگه‌ رو‌ امضا‌ می‌زنه. الان که‌ به‌ اون‌ آقا میگم‌ اگهر برای‌ وام بوده‌ حداقل‌ نشونم‌ بده‌ خیالم‌ راحت‌ بشه، اما‌ انکار می‌کنه. به‌ نظرتون باید‌ چکار کنم‌؟ می‌تونم شکایت‌ کنم؟ اصلا‌‌ با‌ اون‌ برگه‌ها چه‌ سوءاستفاده‌هایی‌ میشه کرد؟ لطفا راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام برگه های گرفته شده باید بررسی شود ولی اگر با سونیت تحصیل شده باشد جرم است.

سلام جهت جلوگیری از سو استفاده از اوراق راهکار قانونی دارد. حتما وکیل بگیرید .

سلام در صورت سواستفاده و هویدا شدن اوراق امکان اظهارنظر وجود دارد

باید سند ها مطالعه گردد تا پاسخ دقیق به شما ارائه شود.

سلام ، در این مورد تا زمانی که اطلاع از مفاد برگه پیدا نکنید نمیشه در موردش اظهار نظری کرد.

با سلام
شما نسبت به این موضوع نمی توانید شکایت کنید و پدرتان باید شکایت کنند.
قبل از اینکه اوراق مورد نظر بررسی شود نمی توان در مورد نوع شکایت و نتیجه آن اظهار نظر کرد.

سلام هر گونه اقدامی متصور است ضمن اینکه اگر پدر بیسواد است و امضا ندارد این مورد قابل اتکاست ضمن اینکه برای اشخاص بیسواد می بایست متن آن به واسطه امین و شهود تایید گردد