آیا با توجه به اینکه من این چک را شب قبل از تاریخ روی چک دریافت کرده ام، صادر کننده میتواند ادعایی داشته باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۶ #95211026

بنده یک فقره چک در تاریخ چهارم شهریور ۹۸ ساعت ۶ غروب به تاریخ پنجم شهریور ۹۸ دریافت کرده ام و در همان روز پنجم به علت کسر موجودی برگشت خورده است.
آیا با توجه به اینکه من این چک را شب قبل از تاریخ روی چک دریافت کرده ام صادر کننده می تواند ادعا کند که این چک حقوقی شود؟
با عنایت به اینکه تمامی بانکها در آن ساعت تعطیل بوده ایشان تاریخ فردا را زده است.

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر چک شما وعده دار باشد قابل تعقیب کیفری نیست منتها از طریق حقوقی قابل مطالبه است

درود چک در صورتی وعده دار محسوب نمیشود که در همان تاریخ صادر شده باشد اگر همین چک روز چهارم تاریخ میخورد فردا به بانک مراجعه میکردی وعده دار نبود

با سلام
با توجه به اینکه چک برای فردای روز صدور تاریخ خورده است قانونا جنبه کیفری چک ساقط شده و صرفا می توان به صورت حقوقی وجه چک را مطالبه نمود.

سلام وقت بخیر

با توجه به اینکه چک در تاریخ چهارم صادر شده و در تاریخ ۵ مراجعه نموده اید چک وعده دار تلقی می شود لذا فاقد وصف کیفری است.