همسرم مهرشو از طریق ثبت اجرا گذاشته من چیکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۰ #95207022

یه نامه آمد رفتم ثبت گفت هیچی فقط بدون که همسرت مهرشو اجرا گذاشته

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در اجرای ثبت بدون اینکه زوج اطلاعی داشته باشد ملک جهت حق مهریه زوجه توقیف و سپس به زوج ابلاغ میگردد
متاسفانه شما نمیتوانید اقدامی نمایید مگر اینکه تمکن مالی نداشته باشید و عدم تمکن مالی خود را به دادگاه اثبات نمایید

سلام مهریه از دیون ممتاز است و یکی از طروق در یافت آن مراجعه به اداره ثبت و صدور اجراییه بر مبنای توقیف کلیه اموال منقول و غیر منقول صورت میگیرد !

شما باید مهریه ایشان را بپردازید اگر مالی ندارید درخواست اعسار به دادگاه میدهید و اقساطی می نمایند