برای بنده از سامانه ثنا اخطاریه اومد که اقدام شده روی ضمانتم؛ حکم قطعی صادر شده و چونکه در دادگاه حاضر نشدم و محکوم شدم؛ چجوری از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۹ #95172662

بنده سال نود شش با یه کارخونه کار میکردم به عنوان نمایندگی رفتم که قرار داد ببندم بعد از امضای قرار داد گفتم چوو مدیر عامل نیستش قرار داد رو بعدا برام ارسال میکنن که هیچ وقت ارسال نکردن منم سفته هارو پشت نویسی کردم که بدون ثبت در قرارداد رسمی فاقد اعتبار میباشد بعد از چند ماه طبق فاکتور های خود کارخونه من مبلغ ۱۲ ملیون بده کار بودم که باید ۴ ملیون بابت مرجوعی و کرایه بار هم ازش کم بشه و الباقی حساب رو واریز کنم که حدودا میشد ۵ ملیون که دیگه خبری از طرف کارخونه نشد بعد از دوسال برای بنده از سامانه ثنا اخطاریه اومد که اقدام شده روی ضمانتم باید برم دادگاه اصفهان و من چون تبریز بودم و طی مسافت برام مشکل بود با کار خونه تماس گرفتم گفتم که من بدهیم نزدیک ۵ تومنه چرا ضمانت من رو روش اقدام کردن گفتن که اشتباه شده و متوقف میکنن اما اینجوری نبود و ادامه دادن شکایت رو و حالا تماس گرفتن که باید کل مبلغ رو بدی و حکم قطعی صادر شده وچونکه من دادگاه حاضر نشدم و محکوم شدم حکم جلبم رو گرفتن من چجوری باید از خودم دفاع کنم؟ از طرفی چون سامانه ثنا داشتم دادگاه برام حضوری ثبت کرده حکم رو

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطرروحه.. با توجه به قطعی شدن دادنامه صادره، تنها اقدام ممکن درخواست تجویز اعاده دارسی در صورت فراهم بودن جهات و شرایط آن می باشد که در صورت احراز شرایط قانونی می توانید تقاضای تجویز اعاده دادرسی مطرح نمائید..
موفق باشید..

رزرو

درصورت صدور حکم غیابی میتوانید واخواهی دهید و درهرحال پس از قطعیت رای میتوانید درخواست اعسار بدهید.

با توجه به قطعی شدن رای صادره در صورتی که جهات اعاده دارسی فراهم باشد می توانید اعاده دادرسی کنید

شما اقدام به مشاهده ابلاغیه نمودین بخاطراون رای حضوری شده وهیچ کاری نمی توانید بکنید فقط امکان تقاضای اعسار وتقسیط نمایید

باسلام
باتوجه به اینکه رای قطعی شده تنها راه استفاده از اعاده دادرسی ست. موفق باشید

با سلام
با توجه بعه صدور حکم حضوری و قطعی تنها راه امکان اعاده دارسی با بررسی و احراز شرایط قانونی می باشد . لذا در این خصوص با احدی از همکاران مجرب مشاوره حضوری نمایید .

با درود
باید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید (اعتراض نمایید به رای).

از یک وکیل متخصص استفاده نمایید تا حقتان تضییع نگردد

پاسخ در این پیام رسان، همه ابعاد ماجرا را پوشش نمی‌دهد.