مالک میگه من قصد فروش نداشتم و وکیل سر خود فروخته؛ آیا میتونن برای من مشکل ساز بشوند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۴ #95154126

من یک ملکی رو چن ماه پیش خریداری کردم از شخصی که وکالت فروش داشت و همه چیز قانونی بود و سند به نام من شد الان بعد از چن ماه مالک میگه من قصد فروش نداشتم و وکیل سر خود فروخته و فرار کرده ایا میتونن برای من مشکل ساز بشن

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در صورتی که وکالتنامه معتبر بوده ادعای مالک پذیرفته نیست

با درود
بستگی به محتوای وکالتنامه دارد، و حدود اختیارات وکیل.

با درود..
در اینخصوص مادامی که وکالتنامه معتبر بوده و وکیل حق فروش داشته باشد، اصولا برای شما مشکلی پیش نمی آید و عواقبی نیز از این حیث متوجه جنابعالی نمی گردد..
موفق باشید..

درصورتیکه وکیل براساس اختیار حاصله در وکایتنامه فروخته باشد ادعای موکل وی بی اساس است

خیر در صورتی که وکیل اختیار فروش را داشته و در مدت اعتبار وکالت فروخته باشد مالک حق چنین ادعایی را نخواهد داشت

چنانچه این وکالت دارای اعتبار بوده باشد و اختیار فروش ملک نیز در آن درج شده باشد فروش صورت گرفته صحیح و ادعای مالک بلاوجه هست

با سلام
شما اقدامات مالکانه خود را انجام دهید. اگر شخصی ادعایی در مورد ملک و معامله شما دارد می تواند از طریق مراجع قضایی پیگیری نماید.