بعد از گذشت ۴ سال و فوت عمو که پشت چک همسرم را امضا کرده بوده، طلبکار امده و پولش را از همسر من میخواد، میتونه اقدامی بکنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۰ #95143698

همسر من برای طلبکار عمویش چکی کشیده به تاریخ ۱۵.۳.۱۳۹۵
چک وصول نشده و برگشت هم نخورده، عمو هم که پشت چک را امضا کرده فوت شده
الان بعد از گذشت ۴ سال و فوت عمو که پشت چک همسرم را امضا کرده بوده، طلبکار امده و پولش را از همسر من میخواد
میخواستم بدونم میتونه اقدامی بکنه؟!
ممنون

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بالاخره صادر کننده چک همسر شما بوده و بایستی برای پرداخت وجه چک اقدام نماید

چنانچه شما مدارکی یا شهودی داشته باشید که ثابت میکند شما برای بدهی عمویتان این چک را پرداخته اید ، می توانید از ماترک عمو(درصوزت تقسیم نشدن ترکه بین ورثه) و در صورت تقسیم شدن ماترک ، به طرفیت ورثه اقامه ی دعوا کنید و مبلغ چک را دریافت نمایید

سلام ..

اگر چک به طور قانونی صادر شده باشد ، متاسفانه ، بله ..

ولی اگر شما مدارکی یا شهودی داشته باشید که ثابت کند شما برای بدهی عمویتان این چک را پرداخته اید ، می توانید از ماترک عمو(درصوزت تقسیم نشدن ترکه بین ورثه) و در صورت تقسیم شدن ماترک ، به طرفیت ورثه اقامه ی دعوا کنید و مبلغ چک را دریافت کنید .