فحاشی و تهدید به صورت تلفنی رو میتونم ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۲ #95092332

سلام
کارفرمای قبلی بنده ماهها بود که حقوق بنده را به تعویق میانداخت. امروز من پیامی به منشی ایشان دادم و گفتم خدا لعنت کنه شما رو که واسط این قرار داد شدی.
کارفرما هین حرف من رو به عنوان یک فحش یا هر چیزی فرض کرده بود و زنگ زد و مکررا فحش ناموسی داد و تهدید به آتش زدن خودم و محل کار بنده کرد.
این مکالمه به صورت تلفنی بود و شاهد در آن سوی تلفن به احتمال زیاد منشی ایشان بود.
میخواهم شکایتی از ایشان بکنم جهت تهدیدی که بنده را کرده اند چون با این اعصاب خراب این آقا من جرعت نمیکنم پشت میز حساب و کتاب بشینم.
لطفا راهنمایی کنید امکان اثبات این شکایت را دارم.شکایت راه به جایی میبره؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما می توانید طبق قانون اقدام کنید لیکن نکنه مهم اینست که باید شاهد یا مدرک داشته باشید تا این قضیه را اثبات کنید

با سلام
میتوان با عنوان توهین و تهدید شکایت نمود لیکن اثبات امر به علت عدم وجود دلیل کافی غیرممکن میباشد

جناب در خصوص فحاشی که باید مدارکتون کافی باشه اگر نیست تشریف ببرید اداره کار فقط بابت حقوق معوقه اتون اقامه دعوی کنید دفعه ی بعد هم که تماس گرفتن آماده به جمع آوری مدارک شوید

سلام بله قابلیت پیگیری دارد ...از طریق دریافت پرینت های دریافتی که از دادگاه می توانید اقدام کنید و معمولا تا ۶ ماه اپراتور نگه می دارد و یا استماع شهود ....که می تواند برای ایشان شلاق و جزای نقدی در بر داشته باشد البته اگر موجب حدقذف نباشد . ۷۴ ضربه شلاق

با سلام
اگر مدارکی برای اثبات ادعای خود و یا شهودی بر شهادت ادعای شما در دادگاه باشد اقدام به اقامه دعوی نمایید در غیر اینصورت شکایت شما رد و نتیجه ای نخواهد داشت

برای اثبات شکایت شما نیاز به شهادت شهود است. در صورتی که تهدیدات و فحاشی تلفنی ایشان ادامه یافت، سعی کنید تماسهای بعدی را در حضور چند شاهد و با استفاده از بلندگوی تلفن پاسخ دهید تا بعدا بتوانند به نفع شما شهادت دهند.