میشه خودم واحد خودم رو تکمیل کنم یا تا ساخت کامل نشده جز مشاعات است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۹ #95015111

سلام ،یک واحد آپارتمان پبش خرید کردم که در مرحله اسکلت اگه فروشنده نسازه یا فرار کننه کلا میشه چیکار کرد آیا میشه خودم واحد خودم رو تکمیل کنم یا تا ساخت کامل نشده جز مشاعات حساب میشه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید طبق قرارداد عمل کنید در صورتی که در قرارداد اختیار داشته باشید امکان پذیر خواهد بود

شما باید پس از مراجعه به مراجع قانونی رفع اختلاف مندرج در قرارداد پیش خرید اقدام نمایید .
قانونا در صورت عدم ایفای تعهد از ناحیه متعهد، می توانید اقدام به ساخت و تکمیل ملک نموده و سپس اقدام به مطالبه هزینه های انجام شده بنمائید

با درود
مفاد قرارداد مهم میباشد و وفق آن باید عمل شود.
لکن اگر شما می‌خواهید از جیب هزینه و واحد مربوط خود را تکمیل نمایید بله شدنی است.

با سلام..
ابتـدا باید قرارداد فیمابین در اینخصوص ملاحظه و بررسی شود، تا بتوان اظهارنظر دقیق در اینخصوص نمود..
در صورتیکه در متن قرارداد چنین حقی پیش بینی شده، می توانید اقدام نمائید.. در غیراینصورت پیشنهاد می گردد ابتـدا ظهارنامه ای ارسال و خواستار ایفای مفاد تعهدات متن قرارداد گردید، در صورت عدم ایفای تعهد، می توانید خودتان راسا اقدام به ساخت و تکمیل ملک نموده و سپس با طرح دادخواستی اقدام به مطالبه هزینه ها و خسارت وارده بنمائید..
موفق باشید..

اگر آپارتمان پیش فروش شده به عنوان یک واحد مستقل و جداگانه تعیین شده بله میتوانید اقدام به تکمیل نمایید اگر مشاعی باشد خیر

با سلام
میبایست مالکیت شما به اثبات برسد و پس از اثبات امر میتوانید اظهارنامه ارسال نمائید و خواستار ایفای تعهداتقراردادی گردید لیکن در صورت عدم ایفای تعهد شخصا اقدام به ساخت ملک نموده و سپس دادخواست مطالبه خسارت تقدیم نمائید

سلام
با توجه به اختیاراتی که در قراردادبرای شما ذکر شده میتوانید اقدام نمایید.