چطور ثابت کنم که اثاث البیت در شان من نیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۰۶۲ #95009491

سلام
چند روز پیش سوالی پرسیدم و طبق گفته شما به اجرای احکام رفتم اما اونها فقط گفتن باید منتظر باشی.
امروز زوج تماس گرفت و بهم گفت که خانه و اثاث تهیه کرده و میخواد کلید رو بهم بده و برم اونجا.
سوال هام اینه که قانونی چیکار کنم؟
چون مطمئنم قولنامه به اسم پدرشوهرم زده شده و اثاث هم در شان من تهیه نشده، بنظرتون بهشون بگم قولنامه رو ببریم دادگاه و اونجا اعلام کنه؟
منم اونجا تقاضا کنم که نماینده بفرستن برای بازدید خونه و اثاث و قولنامه هم به اسم خودشون باشه؟
و بعده ها اگر همه چیز درست شد به مامور زنگ بزنم برای صورت جلسه که برگشتم؟
و اینکه اگر نماینده فرستاده شه چطور میخواد تشخیص بده زندگیه خونه پدریم چطور بوده که وسایل تهیه شده زوج رو تایید کنه؟
در ضمن تصمیم دارم خدمات قضایی برم و دادخواست نفقه با نظر کارشناس بدم تا قانونی مبلغ نفقه در طی زندگیمون مشخص بشه. چقدر زمان میبره؟ یا اینکه میتونم این دادخواست رو توی همین پرونده بدم؟

رای این بود:
دادگاه دعوی مطروحه خواهان را ثابت تشخیص داده و مستندات به مواد ۱۱۰۲ و ۱۱۱۴ از قانون مدنی زوجه را به حضور در منزل مسکونی زوج که زوج منزل مستقل در شان زوجه را تهیه نماید جهت تمکین و انجام وظایف زناشویی ملزم محکوم می نماید که در غیر این صورت ناشزه تلقی و مستندا به ماده ۱۱۰۸ از قانون مدنی مستحق نفقه نخواهد بود اثر این حکم نسبت به آتیه است و دلیل بر نشوز زوجه در گذشته نیست و اجرای آن منوط به فراهم بودن مسکن متناسب و اثاث البیت متعارف از سوی زوج می باشد، رای صادره حضوری و ظرف مهلت ۲۰روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر در مراجع تجدید نظر استان تهران می باشد.

ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر درشان شما نباشد مددکار گزارش خود را می نویسد وتمکین اجرا نخواهد شد.

برای بازدید ازخانه و اثاث متزل ، به اتفاق مددکار می روید ومکان را بازدید میکنه . درشان شما نباش گزارش میکنه وتمکین اجرا نمیشه