با وجود اینکه من میدونم میخوان وقت کشی کنند، آیا ایرادشون وارد است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۹ #95004208

باسلام.
کارمند من در سال ۹۵ بابت حساب از یکی از مشتریان سفته دریافت کرده است که به امضا شخص بدهکار رسیده است و اثر انگشت هم زده است. در زمان تسویه حساب با کارمندم سفته ها را ظهر نویسی کرده و به من انتقال داده است. سال ۹۶ من بابت مطالبه وجه سفته شکایت کردم و بعد از دو سال دادگاه بدوی رای را به نفع من داد. وکیل شخص بدهکار اعتراض زده که پرونده به تجدیدنظر ارجاع شود. در درخواستش نوشته سفته ها سفید امضا بوده و گفته بر اساس ماده ۱۸۳ قانون تجارت این سفته ها بدلیل اینکه توسط کارمند من تاریخ زده شده شامل اسناد تجاری نمیشود و اوصاف اسناد تجاری برای این سفته ها بی معناست. با وجود اینکه من میدونم میخوان وقت کشی کنن میخواستم بدونم آیا ایرادشون وارد است؟

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود منتظر ابلاغ رای تجدیدنظر باشید

سلام به نظر ایراد مطروحه بی اثر است و در هر حال باید منتظر صدور رای دادگاه تجدیدنظر باشید

در هر حال ایراد مطروحه بخشی از دفاع میباشد و باید منتظر تصمیم دادگاه باشید هر چند ارائه اسناد تجاری امضا شده ظهور در اذن تنظیم دارد

گرچه ایراد وکیل از نظر شما وارد نباشد دادگاه باید رسیدگی کند

با سلام
با توجه با این که ایشون چک سفید امضا داده اند در این صورت اختیار پر کردن متن ان را نیز داده اند.

اگرسفته هاراواخواست کرده اید ایرادشان قابل قبول نیست

با سلام ، برابر نظریات مشورتی اداره حقوقی قوه قضائیه دادن سند تجاری سفید امضا ظهور در اعطای نمایندگی به دارنده سند برای پر کردن مندرجات آن را دارد، به این معنی که وقتی شخصی چک یا سفته سفید امضاء صادر می کند تلویحا به دارنده اختیار پر‌کردن متن آن را نیز می دهد. موفق باشید