میتوانم بعد از صدور حکم محکومیت کاری بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۴ #94997362

سلام
اینجانب محکوم به پرداخت چک شدم و جلبم صادر شده متعهد پرداخت چک طبق قزارداد شخص ثالث دیگر است در جلسه رسیدگی به قضیه شخص ثالث بعلت نبود اگاهی عنوان نشده چگونه میتوانم با وجود اینکه جلب دارم راهکاری برای رهاییم را در چه میدانید ایا میتوانم جلب ثالث و یا اعاده دادرسی را طرح و خودم را رها کنم

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مبلغ چک را پرداخت نمایید سپس به شخص ثالث که مسئول بوده رجوع کنید

میتوانید اعسار بدهید تا جلب منتفی و تقسیط شود. ضمنا پس از پرداخت میتوانید علیه صادرکننده اقامه دعوی کنید

با توجه به محکومیت شما برای پرداخت مبلغ چک باید مبلغ را کارسازی کنید پس از آن بر اساس قرارداد می توانید علیه متعهد طرح دعوی کنید

با سلام
می بایست پس از ادای دین به آن شخص مراجعه نمایید .

درود
مبلغ را پرداخت نمایید به موجب قرار داد به شخصی که مسول بوده مراجعه کنید.

باسلام واحترام
صادر کننده چک مسولیت دارد وبعداز پرداخت چک میتوانید به استناد قرارداداز متعهد قرارداد شکایت کنید

با درود
تاکتیک جلب ثالث منتفی است باید در جلسه اول رسیدگی اقدام می‌کردید.
بنظر میرسد می بایست علیه شخصی که ادعا کرده اید آن باید پرداخت کند مطابق مستنداتی که در دست دارید طرح دعوی نموده و محکومیت ایشان به میزان مبلغ چک و خسارات را خواستار شوید.
البته متن توافق و مواردی که بیان داشتید باید توسط اهل فن مورد ارزیابی قرار گیرد.