آیا میتوانم درخواست بسته شدن این پرونده را بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۴ #94942122

با سلام.
بنده (زوج) یک سال قبل دادخواست طلاق دادم و تو این یک سال خانمم ۵۰ سکه از ۲۰۰ سکه مهریه خودش را از طریق ثبت اسناد به اجرا گذاشت و هر ماهه یک چهارم از حقوقم رو دریافت میکند. اکنون که حکم دادگاه صادر شده و اعسار بنده رو قبول کرده حکم به پرداخت همه ۲۰۰ سکه داده به ازای هر ۱۳ ماه یک سکه. و از طرفی اون ۵۰سکه ثبت اسناد هم دارم پرداخت میکنم . یعنی کلا ۲۵۰ سکه در حالی که مهریه ما ۲۰۰ سکه میباشد. آیا میتوانم در خواست بدم که اون پرونده ثبت اسناد مختومه بشه؟ مراحلش به چه صورته باید بنده چکار کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به پرداخت ۵۰ سکه از طریق اداره ثبت حتما طی لایحه ای موضوع را به دادکاه اعلام کنید تا از دو مرجع مهریه از شما مطالبه صورت نگردد

با درخواست طلاق از سوی زوج تکلیف مهریه نیز مشخص خواهد شد لذا با توجه به پرداخت ۵۰ سکه از طریق اداره ثبت به دادگاه طی لایحه ای موضوع را اعلام نمایید تا از دو مرجع بابت مهریه از شما مطالبه صورت نگیرد

در صورت موافقت با اعسار شما نیازی ب پرداخت همزمان مهریه در دو مرجع نیست و همچنین سکه ای ک در تعداد ۲۰۰ عدد در سند نکاح قید شده نمیتوان ۲۵۰ سکه مطالبه کرد و میتوانید با تنظیم لایحه ای نسبت ب بررسی این امر توسط دادگاه اقدام نمایید

باسلام
باتوجه به پذیرفته شدن اعسار شما نیازی به پرداخت همزمان پرداخت سکه و کسر از حساب نیست
و همچنین میتوانید با ارائه لایحه ای در خصوص این امربه دادگاه تقدیم نمایید

با سلام
زوجه میتواند هم از طریق اجرای ثبت و هم از طریق دادگاه اقدام به مطالبه همزمان مهریه نماید اما نمیتواند بفرموده شما بجای ۲۰۰ سکه ۲۵۰ سکه را اجرا بگذارد و میتوانید طی لایحه ای این امر را به دادگاه اعلام و اطلاع دهید . و با موافقت اعسار شما نیازی به کسری همزمان از حقوق و چند ماه یک سکه نخواهید داشت

سلام. وقتی زوج دادخواست طلاق تقدیم می کند زوجه نباید مهریه را جداگانه مطالبه کند ... حتما هنگام اجرای حکم به پرونده ی مربوط به مهریه اشاره کنید