درخواست خسارت توقیف اموال میشه ارائه داد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۲ #94934176

با سلام
زوجه دقیقا با موضوع ؛ دستور موقت (دستور موقت توقیف جهازیه طبق لیست) دادخواستی ارائه داده و ۲ ساعته با رای غیابی قرار تامین خواسته صادر شده و همون روز رفته اجرای احکام ثبت شده و فرداش توقیف صورت گرفته حتی ملکم توقیف شده که کسی وارد نشه بعد چند روز دادخواست استرداد جهاز با استناد به قرار صادره ارائه شده. بعد یک ماه هم کلید ملک رو زوجه از اجرای احکام میگیره و میاد همون روز شکایت کیفری (به دروغ) تخریب و تصرف در اموال توقیفی و ورود غیر قانونی مطرح میکنه زوج شکایت جعل مطرح میکنه و تمام فاکتورا و لیست جهازیه نهایتا کارشناس تایید بر جعلی بودن میکنه و زوجه به فاکتورا و نصف لیست سیاهه اقرار به جعل میکنه
ممنون می‌شم راهنماییم کنین
۱-دستور موقت بدون حضور طرفین رای صادر میشه و مختومه و ارسال برای اجرا در عرض ۲ ساعت امکان داره؟
۲- زوج می‌تونه خسارت بگیره؟ اگه میتونه، خسارت توقیف ملک ۵۰۰ ملیونی با لوازم داخلیش که کارشناس ۱۴۰ ملیون ارزش زده به مدت ۴ ماه از کجا پرداخت می‌شه وقتی ودیعه‌ای سپرده نشده ؟ چقدر میشه حدودا؟
۳- چجوری علیه قاضی این شعبه که در ۵ پرونده علنا یکطرفه قضاوت کرده ادعا بکنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
درخواست تامین خواسته با پرداخت خسارت احتمالی به صورت فوری و حتی بدون ابلاغ به طرف مقابل قانونی است .

انجام تامین خواسته بصورت فوری میسر و قانونی می باشد . درصورت نیاز به حفاظت اطلاعات دادگستری و یا دادسرای انتظامی قضات مراجعه نمایید . بنظر نمی رسد قاضی تخلفی مرتکب شده باشد .

دوست عزیز فکر میکنم اشتباها به جای تامین خواسته از لفظ دستور موقت استفاده فرمودید ولی باید عرض کنم که تامین خواسته اصولا فوری و بدون جلسه دادرسی امکانپذیر است و حتی در شرایط خاصی ممکنه بدون ابلاغ به خوانده اجرا بشه و بعد از اجرا به خوانده ابلاغ شود لیکن اگر ادعای خواهان مستند به سند رسمی نبوده باشد یا علیه متوقف نبوده و یا مستند آن چک سفته یا برات نباشد دادگاه به درخواست خوانده باید خسارت احتمالی از خواهان اخذ نماید

درود
رسیدگی فوری به تامین خواسته امکان پذیر است. اگر خسارتی وارد شده می توانید از منبع خسارت احتمالی که زوجه برای تامین خواسته سپرده است با طرح دعوی استیفای حق کنید.

با لیست سیاهه می توان درخواست تامین خواسته کرد

سلام تامین خواسته را میشود فوری و بدون نوبت رسیدگی کرد .اگر دلایل محکمه پسند دارید در دادسرای انتظامی قضات مطرح کنید .

بله امکان توقیف وسایل با تامین خواسته فوری امکانپذیر است و اقدامی خلاف قانون که قابل شکایت و پیگیری باشد رخ نداده است