آیا با ازدواج مجدد مادر پدر می تواند حضانت دختری که خودش انتخاب کرده با مادر بماند را دریافت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۸ #94918512

اگر دختر بچه نه ساله خودش بعد از جدایی زوج و زوجه انتخاب کند با مادر باشد آیا با ازدواج مجدد مادر پدر می تواند حضانت دختری که خودش انتخاب کرده با مادر بماند را بگیرد یا نه

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر طبق ماده۱۱۷۰ قانون مدنی اگر مادر در زمانی که حضانت طفل با او است ازدواج نماید خواه فرزند دختر باشد یا پسر حضانت از او به تقاضای شوهر سلب می شود. در این راستا زوج می تواند با تقدیم دادخواست سلب حضانت فرزند مشترک را از مادر پس بگیرد و حضانت را از او سلب نماید. بدیهی است که مادر حق ملاقات فرزند را دارد

با سلام درمورد حضانت فرزند وقتی بعد از سن ۹سالگی کلا اختیار بر انتخاب خود فرزند میباشد