با داشتن صیغه نامه موقت کسی میتواند دردسر ایجاد کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۱۵ #94880603

با سلام..من دختری ۲۱ ساله هستم..مستقل از خانواده زندگی میکنم..میخاهم صیغه ی فردی بشم و با اون زندگی کنم..قبلا‌ توسط همین فرد باکریم رو از دست دادم..
آیا به اجازه پدر نیازی هست؟ و اینکه توی دفترخانه مشکلی برایمان پیش نمی اید؟ و اگر کسی مزاحم ما شد با داشتن صیغه نامه کسی میتواند در دسر درست کند یا خیر.. با تشکر

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه ب اینکه باکره نیستید نیازی ب اذن پدر برای نکاح موقت و دائم ندارید و مشکلی پیش نخواهد آمد

با گواهی پزشگی قانونی اذن پدر نیاز نیست اما رویه دفترخانه ها اذن پدر باید باشه و جاری شدن صیغه موقت منوط به آنست که طلاقنامه داشته باشید ولی در عقد دائم مشگلی نخواهد بود
هرچند گفتم رویه دفترخانه ها اینه پدر اذن بدهد
چون نمی خواهند بعدا مورد شکایت پدر خانمی که بدون اجازه ازدواج کرده قرار بگیرند

با درود
اذن پدر لازم نیست.
شرعا و قانونا میتوانید ازدواج دائم یا موقت نمایید.
با مانعی روبرو نمیباشید.

اگر ازاله بکارت شده دیگه اذن ولی نیازنیست.باوجودصیغه نامه موقت ایرادی وارد نیست

با سلام
اذن پدر بعد از موردی که فرمودید به هر نحوی که باشد ساقط میشود و نیاز به اذن ندارید و در نکاح موقت هم مثل دائم تا مدت و عده تمام نشده کسی نمیتواند مزاحمتی ایجاد کند ( البته بهتر هست که به پدر احترام گذاشته و تلویحا رضایتشون رو بگیرید هرچند که ایشون به ظاهر پدر صالحی هم نباشند )

درود
با داشتن گواهی پزشک مبنی بر باکره نبودن اذن پدر لازم نیست.

با سلام
با توجه به عدم بکارت ، نیاز به اذن پدر نخواهید داشت .
ضمنا با توجه به اینکه نکاح موقت مورد حمایت قانوگذار می باشد ، از تمام حقوق و مزایای آن برخوردار می شود و امکان تعرض به آن متصور نمی باشد .