بازپرسی تهران میگه باید حضوری برید دادگاه شیراز، باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #94879091

از پلیس فتای شیراز، کلیه حساب هام مسدود شد. معلوم شد شاکی خصوصی دارم. چون ساکن تهران بودم پرونده ارجاع شده بود بازپرسی تهران. مراجعه کردم و رضایت شاکی رو گرفتم. رضایت نامه ضمیمه پرونده شد.الان ۴ ماه گذشته حساب باز نشده.بازپرسی تهران میگه باید حضوری برید دادگاه شیراز.الان باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
روند پرونده را از سامانه ثنا بررسی نمایید
اگر مختومه باشد طی لایحه ای از شعبه درخواست رفع انسداد دهید

سلام
پلیس فتا به دستور مرجع قضایی حساب شما را مسدود کرده اند و پرونده شما به احتمال قوی در شیراز رسیدگی شده است و شیراز به دادسرای تهران نیابت داده بوده آن و دادسرای تهران پس از تحقیق از شما پرونده را به شیراز اعاده نموده اند
شما از طریق سامانه ثنا ببینید پرونده در چه وضعیتی است و اگر مختومه شده است از طریق مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی نزدیک محل سکونت خود درخواست رفع مسدودی حساب خودرا بنمایید
و اگر مختومه نشده است باید منتظر احضاریه باشید.
ولی باز هم درخواست رفع مسدودی را ارسال کنید ببینید چه تصمیمی اتخاذ می کنند و اگر نتیجه ای نداشت ناچار به مراجعه حضوری هستید