آیا با طرح دادخواست اعسار؛ جلب منتفی میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۷ #94811733

سلام

امروز اجرائیه پرداخت نفقه برام اومد
میخوام دادخواست اعسار بدم
سوالات
۲.آیا بابت پرداخت اقساط باید وثیقه یا تامین لازم بزارم یا در امور حقوقی نیاز نیست؟

۳.مبلغ کل نفقه ۱۲ میلیون تومان میباشد قانونا حداقل چقدر پیش پرداخت میگیرن؟

۴.در دادگاه کیفری به پرداخت ۵۱ میلیون دیه در حق شاکیه (همسرم)محکوم شده ام آیا تاثیری در کم شدن میزان اقساط من دارد؟

مبلغ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قسط دیه میدم

خواهشا کمک کنین

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، اعسار در صورت پذیرش موجب رفع جلب خواهد شد، لکن میزان تقسیط و پیش قسط را قاضی تعیین خواهد کرد، برای تعیین شرایط و تمکن مالی پرداخت شما بررسی خواهد شد.

سلامظ، بله با پذیرش اعسار جلب منتفی هست.

درود
_با پذیرش اعسار رفع جلب صورت میگیرد .
_ در صورت عدم پرداخت هریک از اقساط مجددا امکان جلب وجود دارد.
_ در مورد میزان اقساط و پیش قسط و تاثیر اقساط پرونده ی دیگر ، این امر قابل پیش بینی نیست و بسته به نظر قاضی پرونده و با بررسی شرایط فرد مدعی اعسار تعیین میگردد .

در صورت موافقت با دادخواست اعسار شما بر اساس میزان درآمد شما ، جلب منتفی خواهد شد.

سلام
با قبول اعسار جلب از جنبه حقوقی موضوع منتفی خواهد شد.

با سلام اگر دادخواست اعسار دهید و قبول شود جلب نمی شوید و تقسیط هم بستگی میزان حقوق شما و نظر قاضی که در حکم صادر میکنه . چون اجراییه اومده بهتر سریع تر برای درخواست اعسار اقدام کنید

درود
اگر اعسار مورد پذیرش قرار گیرد جلب صادر نمی شود. میزان اقساط بستگی به در آمد شما دارد و نظر قاضی.