دادخواست تایید رجوع از هبه دریافت کردم؛ در دادگاه چگونه باید دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۸ #94811125

با سلام
اینجانب ۲ سال و نیم است که به عقد آقایی در آمده هنوز عروسی نکرده ام، شرط استفاده از حق حبس را دارا می باشم یعنی باکره هستم و در خواست مهریه کرده ام مهریه ام هنوز در مرحله اداره ثبت است و نوبت برای ۱۵ اسفند داده اند برای توقیف اموال غیر منقول و نیز از طریق شورای حل اختلاف در خواست نفقه کرده ام نوبتش۱۲ اسفند است اما مشکلی که به خاطرش به شما مراجعه کردم چیز دیگری است دیروز دادخواستی از طرف پدر شوهرم مبنی بر تایید رجوع از هبه دریافت کردم ما قبل از ازدواج ( ۹۶/۲/۲۰ ) یک صورت قباله فی ما بین خودمان امضا کردیم پدرشوهرم فتوکپی برابر اصل شده آن را به عنوان ضمیمه ی دادخواست ارسال کرده و در آن پدر شوهرم قید می کند که ۳ دانگ از یک زمین ۲۱۸ متری را به عروسم هدیه می دهم.
این در حالی است که روز ازدواج یعنی ۹۶/۳/۳۱ صورت قباله عادی دیگری نوشته شد که در آن قید شده است با توجه به اینکه بند موجود در صورت قباله تاریخ ۹۶/۲/۲۱ آماده انتقال سند مالکیت نمی باشد اب الزوج موظف و ملزم گردید در آینده نزدیک که موانع انتقال سند برطرف گردید نسبت به انتقال سند اقدام کند. و مهر دفتر خانه پای آن خورده است. دادخواست را به همراه ضمیمه آن و نیز ضورت قباله روز عقد را برایتان میخواستم بفرستم اما فقط یک فایل قبول می کند بقیه اش را هرجا صلاح دانستید بفرستم لطفا کمکم کنید چون با توجه به مشکلات پیش آمده در این چند سال راهی غیر از دریافت نفقه و مهریه برایم باقی نگذاشتند و الان میخواهند آن را هم ازم بگیرند. تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه ملک را تصرف نموده اید باید با تنظیم یک قولنامه دفاع کنید و بگویید که ملک را به دیگری فروخته اید برای راهنمایی دقیقتر یک وقت مشاوره تلفنی رزرو کنید نکات فنی دیگری نیز وجود دارد که بصورت کلامی باید بیان شود