انتقال ۴ دانگ از آپارتمان به برادر زوج برای فرار از دین قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۲۰ #94798

با سلام.
همسر بنده در تاریخ ۱۱ بهمن ۹۶ چهار دانگ از منزل را به نام برادرش کرد.
بنده در خرداد ۹۷ مطالبه مهریه کردم و هنگام بازداشت ملک متوجه این انتقال شدم.از ایشان بابت انتقال مال به غیر به قصد فرار از دین شکایت کردم و مستندات زیر را در دادگاه ارائه دادم:
اظهارنامه رسمی تنظیم شده در سال ۹۵ مبنی بر مطالبه مهریه و منع ابشان از انتقال اموال منقول و غیر منقول به بستگان درجه یک.
متن تمام پیامکهایی که در دیماه ۹۶ به من ارسال کرده بود و بیان کرده بود برای طلاق توافقی اقدام کنیم. نمیگذارم به مهریه ات برسی... که همگی نشان از وجود اختلاف بالای ما در آن زمان داشت.
وجود تعهدنامه ایی که یک روز بعد از انتقال سند به پدرم داده بود یعنی ۱۲ بهمن ۹۶ مبنی بر اینکه از دخالتهای خانواده اش در زندگی مشترک جلوگیری کند و با شرط و شروطی مرا در آن تاریخ به منزل برگرداند، که حاکی از اختلاف ما در آن تاریخ است
با وجود این ضمایم و مستندات آیا این معامله باطل خواهد شد؟
آیا من در این پرونده حاکم خواهم شد و مجازات همسرم و برادرشوهرم به عنوان شراکت در جرم چیست؟
متشکرم اگر راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنده نمیتوانم به شما عنوان کنم که معامله باطل خواهد بود یا خیر و بعد از ارائه مستندات شما به دادسرا این قاضی است که تصمیم میگیرد صحت معامله را . ولی به نظر میرسد که فرار از دین اثبات شود.