زوجه چگونه می تواند ثابت کند که الزام به تمکین از طرف مرد صوری است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۲۹ #94765314

سلام
زوجه چگونه می تواند ثابت کند که الزام به تمکین از طرف مرد صوری است؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با معرفی شهود و تحقیقات محلی و گزارش پلیس ۱۱۰ و ایان سوگند .

با سلام
نحوه صوری بودن این درخواست را بیان نکردید که به چه شکلی وچگونه میباشد
ولی در حالت کلی بااعلام آمادگی زوجه نسبت به درخواست تمکین زوج میتوانید این ادعا را ثابت کنید

سوال شما کلی است ، باتوجه به وضعیت زندگی شما وطرح آن میشه نظرداد که هدف زوج چیست

با قبول و اجابت درخواست تمکین زوج