چطور از همسرم بخاطر بیرون کردنم از خانه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۴ #94757754

با سلام و عرض ادب
ببخشید همسرم هر ماه به هر بهونه ای منو از خونه می ندازه بیرون و میارتم خونم بابام و من الان واقعا دیگ بریدم انقدر که رفتم شکایت کردم هزار تا بدبختی و قصدمم زندگیه چون مادرش باعث میشه اینجوری کنه میخاستم بدونم الان بیاد برم کجا واقعا دیگ بریدم شکایت کنم ازش مبنی بر چی یه شکایت تنظیم کنم که بیاد دادگاه حداقل یه تعهد بگیرن ازش شاید درست شد مشکلم

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر همسرتان شما را بیرون میکند بایستی یا از طریق تماس با ۱۱۰ و صورتجلسه نمودن و یا از طریق تنظیم استشهادیه توسط همسایگان و اشنایان اقدام نمایید
اگر تا کنون اقدام به مطالبه حق و حقوق خویش ننموده اید میتوانید از این طریق زوج را زیر فشار بگذارید

سلام
شا بهتر است موضوع اختلاف رو پیدا نمایید و سعی در حل آن نمایید.به هر میتوانید نسبت موارد و مطالبات مالی خود از این طریق به ایشان را تحت فشار قرار دهید .