این دادخواست برای تعدیل اقساطه یا چیز دیگه ای است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۹ #94742395

سلام وقتتون بخیر
من برای مهریه اقدام کردم. در دادگاه بدوی همسرم محکوم شدن که ۵ سکه به عنوان پیش و هر ۶ ماه یک سکه بدن.. هر دو طرف اعتراض زدیم چون گردش حسابشون بالا بود دادگاه تجدید نظر رای قطی ۷ سکه و هر ۶ ماهی که سکه رو تایید کردن.. بازم ایشون دادخواست داده.

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لازم به ذکر است تمکین از باب موضوع شامل شده نفقه عرض شد خدمت شما در صورتی که تمکین به نفع خانم باشد خانم میتواند دادخواست نفقه ثبت نماید و تعدیل (افزایش)تفرقه شامل نفقه نیز میشود. هم در مهریه میتواند در خواست افزایش مبلغ اقساط مهریه را داشته باشد.موید باشید

سلام هموطن گرامی وقت شما بخیر
در صورتی که دادگاه تمکین برگزار و منجر به صدور رای شده است تعدیل اقساط مربوط به مهریه یا تفرقه میباشد .موفق باشید

با سلام وقت شما بخیر
تعدیل به معنای متعادل نمودن ..کاهش یا افزایش ..بستگی به در خواست دهنده دارد اگر آقا به نظر خودش با توجه به شرایط زندگی و مالی احساس کند که مبلغی که به عنوان محکومیت پرداخت میکند زیاد است در خواست تعدیل (کاهش ) ثبت مینماید و خانم هم در صورت کم بودن اقساط مبلغ مهریه دادخواست تعدیل (افزایش)ثبت مینماید .موفق باشید

بله احتمالا دادخواست تعدیل تقسیط است.

سلام.میتواند دادخواست تعدیل تقسیط مطرح نمایند.

با سلام وقت شما بخیر
باید بررسی شود که همسر شما از باب چه موضوعی ثبت دادخواست کرده اند احتمالا دادخواست تعدیل از جهت کاهش اقساط تعیین باشد و یا امکان ثبت دادخواست تمکین میباشد.در هر صورت مشخص نیست لطفا اطلاعات کامل جهت ارائه پاسخ کاملتر بیان کنید .موفق باشید

با توجه به قطعی شدن رای قبلی، به احتمال زیاد این بار دادخواست تعدیل اقساط مطرح شده است.