نحوه تعدیل اقساط مهریه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۶۹ #94668633

با سلام.
اقساط مهریه رو بخوام تعدیل کنم باید چکار کنم؟
آیا مثل جلسه اعسار حضور شهود الزامی است یا فقط امضا و استشهادیه شهود کافی است(چون قبلا شهود رو به دادگاه اوردم)

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

استشهادیه باید تنظیم شود ولی حضور شهود و ادای شهادت بستگی به نظر مقام قضایی دارد.

سلام
شما با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست تعدیل مهریه را ثبت و از این طریق به دادگاه ارائه می نمایید !

باسلام.
میبایست دادخواست تعدیل مهریه را ثبت کنید و ضمنا حضور شهود بنا به تشخیص قضات محترم دارد

با سلام
خیر برای تعدیل نیازی به حضور شهود نیست و دادگاه میتواند بدون حضور طرفین نیز اقدام به صدور رای نماید یعنی میتوان گفت که اجباری به حضور شهود نخواهد بود چون در اعسار شهود ارایه نموده اید .
شما با تنظیم دادخواست تعدیل و استشهادیه و نیز لیست اموال از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

دادخواست تعدیل و حضور شهود در جلسه رسیدگی